Grill egyveleg |
Attila |
2007.06.25. 08:41 |
A búcsúgrillezésnél készítettem ezeket az ételeket. Minden, mi szem szájnak ingere.
|
Tejszínes kukoricaleves |
Attila |
2007.06.25. 08:30 |
Nem vágytam semmiféle húsételre. Egy tartalmas leves is lehet egy ebéd.
|
Lazacnyárs |
Attila |
2007.06.25. 08:21 |
Ez nem saját ötlet, egy TV musorban láttam, és elhatároztam, hogy elkészítem.
|
Kaliforniai csirkemell |
Attila |
2007.06.22. 13:02 |
A paprikaboséget kihasználva ismét egy ilyen ételt alkottam, ezúttal csirkemellel.
|
Kecskesajttal borított sertéskaraj |
Attila |
2007.06.22. 12:46 |
Rendszeresen vannak kecsesajt hullámaim. Legeloször a villányi Polgár pincében ettem friss kecskesajtot. Azóta, vannak idoszakok, mikor mindig van a hutoben.
|
Pangárius hal vegyes salátával |
Attila |
2007.06.21. 17:01 |
A pangárius hal, a magyarok számára nem annyira ismert halfajta. Ez a mélytengeri kopoltyús azonban az utóbbi években egyre többet jelenik meg magyar éttermek kínálatában.
|
Sertéskarajos paprikás makaróni |
Attila |
2007.06.21. 16:40 |
Ötletem nem igazán volt, hogy mit is készítsek aznap. Viszont kaliforniai paprikám az boven volt, így megszületett ez az étel.
|
Provance-i paradicsom |
Attila |
2007.06.19. 14:18 |
Utolsó úti receptként egy szép köret. Grillezésnél, sült húsok mellé kiváló.
|
Még egy saláta Chantal kerjtébol |
Attila |
2007.06.19. 14:09 |
A friss hozzávalók egy újabb kompozicíóra sarkalltak.
|
Fondü |
Attila |
2007.06.19. 13:49 |
Egyik este fondüt is készítettünk. Igaz, hogy ez egy készen kapható volt, de elárulták nekem a receptet. Egy jó fondühöz nem kell más csak sajt és bor, ahogy nekem mondták.
|
|