Friss saláta Chantal kertjébol |
Attila |
2007.06.19. 13:36 |
Chantalnál voltunk látogatóban, a kertjében nagyon sok zöldség van. A legfrissebb alapanyagokból lehet összeállítani egy könnyu nyári ebédet, mint pl. ezt a salátát.
|
Ratatoulli |
Attila |
2007.06.19. 13:20 |
Másnéven francia lecsó. Ezzel az étellel megkezdek egy kisebb sorozatot. Abból a finomságokból, amit Franciaországban ettünk gyujtöttem össze egy csokorra valót. Ezeket a fogásokat többnyire nem én készítettem, csak segédkeztem, illetve a fotók is mások a megszokottnál.
|
Libamájjal töltött hátszín steak burgonyával |
Attila |
2007.06.19. 13:08 |
Még mindig maradt abból a libamájból, amit Camy hozott nekünk. Nem gondoltam, hogy ilyen fenségeset fogunk enni ma.
|
Kerti füves gombás csirkemell joghurtos salátával |
Attila |
2007.06.19. 13:06 |
Friss gomba és friss saláta. Összevegyítve, körbetáncolják a csirkemellet.
|
Stroganoff hátszín |
Attila |
2007.05.30. 17:57 |
Egyik kedvenc ételem. A foiskolán még a vendégek elott is készítettük ezt a pikáns, savanykás ételt.
|
Grillezett csirkemell spárgás fehérmártással |
Attila |
2007.05.30. 17:11 |
A spárgaszezon lassan véget ér, ez azonban nem múlhat el úgy, hogy legalább egy ételt nem készítettem volna nyúlárnyékból.
|
Hortobágyi húsospalacsinta |
Attila |
2007.05.30. 16:45 |
Ez a 30. ételem amit ide felteszek. Ennek alkalmából egy klasszikus magyar ételt készítettem. Emlékszem azokra az idokre mikor Hoffman Tanár Úr akkora karót vésett a naplóba, hogyha ezt az ételt állítottuk a menüsorba, hogy nem fért bele az oldalba. Egyenesen utálta, a végén megmondom, hogy miért…
|
Csirkemell párizsiasan petrezselymes burgonyával |
Attila |
2007.05.21. 15:13 |
Klasszikus, vasárnapi ebédes recept, mert ugye vasárnap mindig kell, hogy legyen hús az asztalon.
|
Baconba öltöztetett csirkemell fenyomagvas brokkolival |
Attila |
2007.05.21. 15:00 |
Az itthon lévo alapanyagokból álmodtam meg ezt az ételt, és nagyon finomra sikerült.
|
Gombás-füstöltsonkás makaróni |
Attila |
2007.05.18. 13:17 |
Mikor kinyitottam a sonka csomagját, az kellemes füstös aroma vezetett, hogy miket adjak hozzá, hogy ebbol egy kituno fogás készülhessen.
|
|